Gardēžiem

• •
Kur paēst Liepājā?

Kur paēst Liepājā?

Tad nu viens raksts gardēžiem. Četras "izgaršotās" vietas Liepājā, kur baudīt maltīti vai našķoties ar saldo. Papildus tīri subjektīvs konkrētās ēdināšanas vietas vērtējums, kas cerams noderēs pilsētas apmeklētājiem.

Lasīt
Skatīts: 93 (1)
BBQ meistarklase ar šefpavāru Māri Astiču un Kikkoman produktiem

BBQ meistarklase ar šefpavāru Māri Astiču un Kikkoman produktiem

Jāsaka, neesam aizrautīgi Āzijas virtuves fani, taču allaž gatavi uzzināt kaut ko jaunu un pagaršot kaut ko baudāmu. Tāpēc šīs nedēļas otrdienā devāmies uz Restorāna servisa skolu, kur notika BBQ meistarklase ar šefpavāru Māri Astiču un uzņēmuma Cesars produkcijas degustācija. Kopumā tika gatavotas un noprovētas  sešas fantastiskas receptes, kuras pat necentīšos atkārtot mājās.

Lasīt
Skatīts: 194 (3)
Ātrie Valio jogurta desertiņi

Ātrie Valio jogurta desertiņi

Kad ciemiņi mājā un pašai galīgi nav vēlēšanās mīcīt mīklu un vēlāk stāvēt pie cepeškrāsns, tad palīgā nāk izdoma. Un, kā zināms, pasaules progresa virzītājspēks ir cilvēka dabiskais slinkums. Tad nu šoreiz par desertiem, kurus var pagatavot dažu minūšu laikā.

Lasīt
Skatīts: 303 (6)
Netradicionālo ievārījumu degustācija

Netradicionālo ievārījumu degustācija(1)

Blakus mammas rūpīgi sagatavotajām zemeņu, ķiršu un ābolu no sava dārza ievārījumu burkām, uzgāju dažas, kas saņemtas dāvanā vai atvestas no ceļojumiem, jo bija atrastas par gana eksotiskām esam. Tāpēc mājas viesībās nolēmu uzrīkot atrakciju, kad kopā ar viesiem degustējam un vērtējam mazāk tradicionālus ievārījumus.

Lasīt
Skatīts: 360 (4)
Jaunie kartupeļi ar rozmarīnu

Jaunie kartupeļi ar rozmarīnu

Šī recepte veiksmīgi tika pamanīta kādā ziņu portālā un ar mazu modifikāciju no manas puses realizēta. Tajā vakarā visa virtuve smaržoja pēc rozmarīna. Ēdiens izrādījās sātīgs un pašpietiekams, papildināms tikai ar dažām tomāta daiviņām.

Lasīt
Skatīts: 515 (3)
Ātrie melleņu mafini

Ātrie melleņu mafini(1)

Saulgriežu svētku brīvdienās ciemojāmies pie mammas Ludzā - šobrīd vissakoptākajā no Latgales pilsētām, kur pat Līgo un Jāņu dienā, atšķirībā no visas pārējās Latvijas, spīdēja saule un bija patīkami silti. Protams neiztika bez kārtīgas latviešiem un it īpaši latgaliešiem raksturīgās izēšanās - kūpinātas zivtiņas, šasliki, alus un melleņu mafini.

Lasīt
Skatīts: 1115 (6)
Rīgas Centrāltirgus vēstis

Rīgas Centrāltirgus vēstis

Toties gaļas paviljonā gardēži acis var mielot ar pleznaino, pēkšķošo radījumu (pīļu un zosu) olām. Zosu ola - 1 EUR gabalā. Dabonami arī minētie radījumi atdzesētā izskatā. Redzējās divi tirgotāji viens otram pretī, tiesa gan otram tā produkcija jau bija uz beigām. Turpat trušu liemenīši.

Lasīt
Skatīts: 421 (2)


Ko lasa citi?